Hirdetés

Így fest a Huawei P40 Pro mentazöldben



|

Kiszivárogtak a renderelt képek a legújabb, mentazöld színű Huawei P40 Pro csúcsmobilról (amiből Premium Edition verzió is lesz).

Hirdetés

Bár a Huawei P40 Pro csak márciusban debütál, egyre több róla a szivárgás. Evan Blass jóvoltából felbukkant az új, mentazöld színű verzió is, több renderelt kép is van erről a modellről. Elvileg mindhárom P40 lesz ilyen színben: a sima P40, a P40 Pro és a P40 Pro Premium Edition is. 

Hirdetés

Ez utóbbi modell a magyarázata egyébként annak, hogy a P40 Pro eltérő képekkel van illusztrálva, és nem egyforma a hátlapi kamerasziget. A Premium Edition ugyanis 5, a Pro 4 hátlapi szenzort kap. 

A fő kamera egy 52 megapixeles szenzorra építkezik majd, a képpontokat 16:1 arányban kombinálja a hírek szerint. A 40 megapixeles ultraszéles kamera mellett lesz egy 10x-es optikai zoomot garantáló 8 megapixeles periszkópkamera és egy ToF szenzor, a Premium modellel egy dedikált makrókamerát is kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.