Hirdetés

Menetrend szerint érkezik a Huawei P40 Pro



|

A Mate 30 Pro késése ellenére állítólag menetrend szerint startol majd el globálisan a P40 Pro csúcsmobil.

Hirdetés

Bár a Huawei Mate 30 Pro egyre több országban bukkan fel (legutóbb Spanyolországban, korlátozott készletekkel jelent meg Madridban), a globális, szélesebb körű megjelenésre még mindig várni kell. Amerika és Kína még mindig nem rendezték a Huawei ügyét teljesen, de a kínai óriás magabiztos. 

Hirdetés

A The Information szerint a Huawei azt tervezi, hogy a Huawei P40 és P40 Pro jövő évi bemutatója után nem sokkal globálisan mindenhol megjelennek az új csúcsmobilok. Erre március vége táján lehet majd számítani. 

Azt egyelőre senki sem tudja, hogyan oldaná meg az amerikai tiltólista eredményeképp kialakult helyzetet a gyártó - a szakértők szerint a Huawei valószínűleg már olyan információk birtokában van, amelyekről még sehol nem hoztak le jelentéseket. Vagyis a közeljövőben végre a Google támogatását is visszakaphatja a cég. 

Legutóbb Amerika egy újabb 90 napos támogatási határidőt adott a Huawei-nek, de ez nem oldja meg az új mobilok kiadásának kérdését. 

A P40-es készülékekbe egyébként Kirin 990-es csúcslapka kerül majd, más információ egyelőre nincs a hardverről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.