Hirdetés

5 hátsó kamerát hozhat a Huawei P40 Pro



|

Renderelt képek is akadnak, állítólag 5 hátsó kamera lesz a Huawei következő csúcsmobilján.

Hirdetés

2020. márciusában jön a Huawei P40 és P40 Pro, és egyre csak szivárognak ezekről az információk és a renderelt képek. A hátlapi kameraszigetről is egész sok minden kiderült. 

Hirdetés

A legutóbbi hírek alapján úgy fest, hogy összesen 5 hátlapi kamerával számolhatunk majd a Pro csúcsmodellnél. A fő szenzor egy 64 megapixeles Sony IMX686 egység lesz, amit egy 20 megapixeles ultraszéles, egy 12 megapixeles, 10x-es optikai zoomos periszkópkamera, egy makrókamera és egy ToF egység egészít majd ki. 

A képek alapján kékben egészen biztosan lesz P40 Pro, és az is biztos, hogy kamerában a mezőny fölé kerekedne a Huawei. 

Képernyőben 6,5 vagy 6,7 hüvelykes panelre számíthatunk, fúrt szelfikamerákkal. Voltak ugyanakkor más képek is, amelyek szerint belógástól mentes kijelzőt kapnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.