Hirdetés

Így néz ki az 52 megapixeles kamerával támadó Huawei P40 Pro



|

Márciusban érkezik a Google-appok nélküli, 7 kamerával szerelt Huawei P40 Pro csúcsmobil, és már azt is tudjuk, hogy néz ki.

Hirdetés

Miközben mindenki a Samsung Galaxy S20 szériáról beszél, a Huawei sem tétlenkedik, serényen dolgozik már az új csúcsmobiljain. A legdrágább a Huawei P40 Pro lesz, amely a pletykák szerint kapszula alakú kivágásra vált a kijelzőnél, ebbe pedig két szelfikamerát építenek. A kijelző oldalt még jobban le lesz kerekítve, és némileg alul és felül is várható kanyarítás. 

Hirdetés

A méreteket tekintve a P30 Prót veszi alapul a gyártó, a kamerákat illetően pedig picit változtat: a hátlapra például ötöt helyez el. A fő szenzor 52 megapixeles lesz, és 13 megapixeles fotókat készít majd, noha korábban 64 megapixeles szenzort is emlegettek a készülék kapcsán. 

Piacra dobnak továbbá két kerámia kivitelű verziót is az új csúcsmobilból, amelyről Evan Blass most kristálytiszta, renderelt képanyagokkal is előállt. Így a szivárogtatásból sportot űző bloggernek hála a Huawei P40 Pro már teljes egészében megcsodálható a márciusi bemutatója előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.