Hirdetés

Megérkezett a Huawei első OLED-tévéje



|

120 Hz-es képfrissítés jellemzi a Vision X65 OLED-paneljét, ami természetesen HDR-képes is. És van mögötte 14 hangszóró.

Hirdetés

A Huawei nemrég bemutatta az első saját OLED-tévéjét, amely a Vision X65 nevet kapta. Ebből sejthető módon 65 hüvelykes OLED-panelt használ. Ez 120 Hz-es képfrissítést kínál, HDR-képes, a fényere pedig akár 1000 nit is lehet. A szemvédelemről is gondoskodik a német TÜV Rheinland tanúsítványa szerint. Emellett a még jobb élmény érdekében 14 hangszórót is rejtettek a tévébe, ezek 75 wattot tudnak együtt. 

Hirdetés

A készüléket a felülre rejtett, videohívásokhoz szánt, 24 megapixeles, ultraszéles, felugró kamera is érdekessé teszi. A háttérben egy HiSilicon Hi3559C chip dolgozik, ez hajtja az NPU-val támogatott mesterséges intelligenciát. Az előbb említett kamerának hála gesztusvezérlés is biztosított. A képminőséget egy Honghu 898 chip javítja, amely mellé 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet csomagoltak. 

A Vision X65 vételára valamivel 3500 dollárnak megfelelő összeg fölött alakul, és egyelőre csak Kínában lehet előrendelni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.