Hirdetés

Újabb okosóra jön a Huawei P40 széria mellé



|

Érkezik a sportosabb, minimalista kialakítású Huawei Watch GT 2e, ami az új csúcsmobilokat kíséri majd.

Hirdetés

A Huawei többször megerősítette, hogy online rendezvény keretében, március 26-án mutatja be a P40-es csúcsmobiljait. A Twitteren azonban nemrég azt is megszellőztette a vállalat, hogy további újdonságokkal is készül. Például új okosórát: jön a Huawei Watch GT 2e. A nevéből adódóan jól sejthető, hogy ez a legutóbbi modellt veszi alapul, de a kedvcsináló videóból és a többi hivatalos tweetből azért további információk is kiderültek. 

Hirdetés

Például az, hogy ez egy sportosabb, minimalista jellegű okosóra lesz, ami alapvetően a fitneszre koncentrál. Vannak további renderelt fotók és specifikációk is, amik a WinFuture szivárogtatásának köszönhetőek. Ezek alapján fekete, piros és zöld változatokra számíthatunk. 

Marad az 1,39 hüvelykes kijelző, a méretek nem változnak, 4 GB-os lesz a tárhely. A pulzusmérővel érkező viselhető eszköz 455 mAh-s akkuja akár 14 napos üzemidőt is lehetővé tehet. A WinFuture tippjei szerint mindezért nagyjából 200 eurót kell majd fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.