Hirdetés

Már a belépőszintű Huawei Y8s-be is 48 megapixeles kamera kerül



|

Persze Google-támogatás hiányában valószínűleg ez a modell sem lesz túlságosan népszerű a nyugati piacokon.

Hirdetés

Régóta várt frissítést kap a Huawei belépőszintű Y szériája, amelyhez a szivárgások szerint most a Huawei Y8s csatlakozik. A mindig megbízható Evan Blass adatai szerint a készülék alapvetően 2018-as divat alapján készül, ugyanis még belógó szenzorsáv díszíti majd a képernyő tetején. Ezt leszámítva a káva a többi oldalon vékony lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen rendszerchippel és Androiddal jöhet az újdonság. 

Hirdetés

Azt viszont igen, hogy a hátlapra kerül az ujjlenyomat-olvasó, a készülék pedig zöld, fényes, színátmenetes házat kap. Jobbra kerülnek a gombok, lesz jackcsatlakozó, a hátsó fő kamera pedig 48 megapixelesnek ígérkezik. A kamerasziget 2020-as divat szerint lesz kialakítva. 

Az akkuról egyelőre nincs hír, és bár valószínűleg tudásban a maga kategóriájában nem lesz rossz ajánlat ez a modell, Google-támogatás hiányában azért túl nagy sikerre nem számíthat a nyugati piacokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.