Hirdetés

“Hülye férfiakkal” bizonygatja az 5T gyorsaságát a OnePlus



|

A OnePlus legújabb reklámjában egy kaktuszos teszten mérték össze a OnePlus 5T és a Samsung Galaxy Note 8 sebességét.

Hirdetés

A OnePlus igazán szereti a figyelmet, még akkor is, ha ez némi versennyel, esetleg negatív véleményekkel és bírálatokkal jár. A gyártó legutóbbi reklámvideója sem hétköznapi. Ebben a OnePlus 5T és a Samsung Galaxy Note 8 sebességét mérik össze, de elég szokatlan módon. 

Hirdetés

A OnePlus a videóhoz két "hülye férfit" (a OnePlus saját szavai) kért meg arra, hogy teszteljék le az 5T és a Galaxy Note 8 sebességét. Az egyik készüléket az egyik férfi, a másikat a második férfi tartja a kezében. 

Mindkettőre kaktuszokat lövöldöznek, miközben az ő feladatuk az, hogy megnyissanak 20 mindennapi appot a készülékükön. Aki elsőként végez, annak nem kell tovább szenvednie a kaktuszágyútól. 

A videó végül persze az 5T-t hozza ki győztesként. A teszt egyáltalán nem tudományos, és persze azt sem tudjuk, hogy a Galaxy Note 8-ban Exynos 8895 vagy Snapdragon 835 lapka volt-e. 

Ha pedig már negatív vélemények, a felhasználók egy része rámutatott, hogy nem mindenkinek a plusz milliszekundumok számítanak az amúgy is villámgyors csúcsmobilok korában: van, akit jobban érdekelnek a plusz funkciók, vagy, hogy vásárlás közben ne lopják el a bankkártya-adatait (sajnos a OnePlus vásárlói közül sokan jártak pórul nemrég). 

Az viszont tény, hogy a reklám figyelemfelkeltő és emlékezetes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.