Hirdetés

Vezeték nélkül tölt a HyperX Cloud Flight S fejhallgató



|

Az új HyperX fejhallgató minden szinten a múlt ködébe veszejtette a kábeleket, már csak a cipőfűzőnkben eshetünk orra.

Hirdetés

A piac mostanra dugig van vezeték nélküli fülhallgatókkal, azonban ezek egyik különleges jellemzője, hogy valójában mégsem teljesen vezeték nélküliek. Amikor ugyanis újra kell tölteni a működést biztosító akkumulátorokat, azért csak előkerül a kábel. A HyperX most végleg megválna minden vezetéktől, a Cloud Flight S nevű vezeték nélküli fülhallgatója az első, amely a Qi wireless töltést is támogatja a nagyobb hordozhatóság és szabadság érdekében.

Hirdetés

A HyperX Cloud Flight S fejhallgatót tehát elég csak rádobni a Qi töltőpadra, lehetőleg a HyperX saját ChargePlay Base termékére, ha abból már van kéznél. Azt sajnos nem tudni, hogy az eszköz így mennyi idő alatt tölt fel, de elvileg egyetlen teljes töltéssel 30 órát bír ki. 

A termék kialakításánál ezúttal is elsődleges volt a kényelem, illetve szoftverrel szabható testre, hogy az egyes gombok mit csináljanak. A 2,4 GHz-es sávon működő fejhallgató 7.1-es térhangzási effektet garantál, Amerikában már vihető 159,99 dollárért, és még a mikrofon is lecsatolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.