Hirdetés

Idegesít valaki a Facebookon? Zuckerberg segít



|

Az embereket és az oldalakat is el lehet majd némítani meghatározott időszakokra (persze csak a hírfolyamban).

Hirdetés

Mikor használja valaki jól a Facebookot? Egyesek szerint akkor, ha ezernyi ismerősre van a közösségi oldalon, milliónyi oldalt lájkolt be, és a hírfolyam görgetése közben állandóan dühíti, idegesíti valaki vagy valami. 

Hirdetés

Ha így van, akkor pedig Mark Zuckerberg segít. A Facebook elvileg hamarosan bemutat egy új gombot és funkciót, amellyel gyakorlatilag valakinek vagy valaminek a követését állíthatjuk le, de csak ideiglenesen: egy napra, egy hétre vagy egy hónapra. 

A Facebook megerősítette, hogy a funkciót jelenleg egy kis számú csoporttal tesztelik. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor élesítenék minden felhasználónál. 

Az emberek és oldalak elnémítása ugyanabból a menüből lesz lehetséges, ahol jelenleg a követés leállítását vagy a bejegyzés elrejtését kezdeményezhetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.