Hirdetés

Idegesítenek a WhatsApp csoportos értesítései? Elvileg hamarosan örökre elnémíthatjuk ezeket



|

Lehet, hogy nemsokára egy viszonylag apró, de kifejezetten hasznos funkcióval bővül a Facebook beszélgetős alkalmazása.

Hirdetés

Ahogy sok más hasonló alkalmazásban, úgy természetesen a WhatsAppban is létrehozhatunk csoportos beszélgetéseket, amelyek bizonyos helyzetekben eléggé jól jönnek. Azonban könnyedén előfordulhat, hogy habár nem akarunk kilépni egy ilyen társalgásból, nem igazán tudunk csekkolni minden egyes értesítést, így legszívesebben lenémítanánk az egészet.

Hirdetés

Jelenleg már van arra lehetőség, hogy néhány órára, egy napra, vagy akár egy hétre elnémítsuk a csoportos beszélgetések értesítéseit. Ám nyilván sokan örülnének, ha véglegesen is meg lehetne tenni ezt, és lehetséges, hogy hamarosan teljesülhet is ez a vágy. A WABetaInfo viszonylag gyakran turkál a WhatsApp bétafájljai között későbbi funkciókra utaló nyomok után kutatva, és nemrég találtak is néhány érdekességet.

Úgy tűnik, hogy a Facebook egy későbbi frissítés során valóban lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy véglegesen elnémítsák a csoportos értesítéseket, de elvileg ez a funkció még fejlesztés alatt áll, így nem tudni, mikor érkezhet meg. Egyébként egy későbbi frissítés után még az is előfordulhat, hogy két vagy akár több eszközön is használhatjuk egyszerre a WhatsApp-fiókunkat, ami szintén sokat javíthat a felhasználói élményen.

Ti szoktátok használni a WhatsAppot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.