Hirdetés

Idén az iPhone X és az iPhone 8 érdekelte a világot



|

A Google közzétette a listát: ezekre kerestünk rá a legtöbbet 2017-ben. Bónusz: megvan, hogy melyek a világ legnépszerűbb okostelefonjai.

Hirdetés

A Google közzétette a szokásos éves listáját, amelyből kiderül, hogy az emberek világszerte mikre kerestek rá a legtöbbször. 2017-ben a második és a harmadik legnépszerűbb keresési kifejezés (globálisan) az iPhone 8 és az iPhone X volt. 

Hirdetés

A technológiai kategóriában értelemszerűen első volt az Apple iPhone 8 és iPhone X készüléke, amelyeket a Nintendo Switch és a Samsung Galaxy S8 követett. 

A Counterpoint elemzői ezzel párhuzamosan elérhetővé tették a legfrissebb adataikat a globális mobileladásokról. Ezek az adatok októberre vonatkoznak, vagyis egyelőre nem veszik figyelembe az iPhone X-et, ami sok jelentés szerint kilométerekkel keresettebb, mint az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus. 

Októberben mindenesetre az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus voltak a legnépszerűbb okostelefonok a világon, legalábbis az eladások alapján. Ezeket a Samsung Galaxy Note 8 és Galaxy S8+ készülékei követték. A 10 legkeresettebb készülékből 7 Apple és Samsung márkájú volt, ezeket Vivo, Oppo és Xiaomi eszközök egészítették ki. 

Mi érdekelte 2017-ben leginkább a magyar embereket? A Google szerint a Black Friday, de a fidget spinner is felkapott volt 2017-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.