Hirdetés

Idén az olcsóbb iPhone-ok is megkaphatják az iPhone 14 Pro legfontosabb újítását



|

Már több megbízható szivárogtató is úgy tudja, hogy az iPhone 15-széria minden modelljén ott lesz a Dynamic Island.

Hirdetés

Ha igazak a pletykák, az Apple igencsak rossz lóra tett, amikor az iPhone 14-széria tervezésénél semmilyen lényegi extrát nem hagyott az iPhone 14 és 14 Plus néven futó alapmodelleknek, a jelentések szerint ugyanis ezek igencsak gyengén teljesítenek a pénztáraknál.

A következő generációban viszont a belépő szint is izgalmasabban alakulhat, korábban ugyanis a megbízhatóbb szivárogtatók táborát erősítő Ross Young arról írt, hogy az iPhone 15-sorozat esetében az olcsóbb készülékek is megkaphatják az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max legnagyobb újdonságát, a belógó szenzorszigetet leváltó Dynamic Islandet.

Hirdetés

Most pedig egy másik veterán, Mark Gurman is megerősítette ezt az értesülést. A Bloomberg elemzőjének legfrissebb hírlevelében az áll, hogy 2023-ban is négy darab, az iPhone 14-szériával megegyező méretű (két 6,1 hüvelykes és két 6,7 hüvelykes) új almás mobilt kapunk, s ezek mindegyikén ott lesz a dinamikusan változó értesítési felületként funkcionáló Dynamic Island.

Gurman emellett más, korábban már hallott pletykákat is megerősített. Ezek alapján az élesebb megkülönböztetés érdekében az iPhone 15-ös csúcsmodellt már nem Pro Maxnek, hanem Ultrának fogják hívni, mindkét prémium modell (15 Pro, 15 Ultra) titán kerettel érkezik, és haptikus érintési felületekre cseréli a fizikai hangerőgombokat.

Ez ugyan mind csak szóbeszéd, az elmúlt évek tapasztalata viszont az, hogy a több forrásból is hangoztatott iPhone-pletykák az esetek túlnyomó részében valóra is szoktak válni. Az iPhone 15-modellcsalád szeptemberben várható leleplezéséig azonban még rengeteg idő van, és volt már rá példa, hogy a szivárogtatók menet közben megváltoztatták a véleményüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.