Hirdetés

Idén biztosan nem lesz Harmony OS rendszerű Huawei mobil



|

A Huawei hivatalosan is megerősítette, hogy idén nem tervez piacra dobni Harmony OS rendszerrel szerelt okostelefont.

Hirdetés

A Huawei hivatalosan tagadta azokat a pletykákat, amelyek szerint a következő hónapokban mégis piacra dobna olyan mobilokat, amelyek Harmony OS-t futtatnak. 

Hirdetés

Vincent Yang, a Huawei senior alelnöke New Yorkban beszélt arról egy médiaeseményen, hogy idén biztosan nem lesz Harmony OS rendszerű okostelefon. Azt viszont elárulta, hogy erre a rendszerre építenek majd televíziók, okosórák, ezek pedig még idén megjelennek a boltok polcain. 

A Huawei a jövőben is kitart az Android mellett, nem választ más mobilplatformot, a Harmony OS tartalék arra az esetre, ha Amerika és Kína kereskedelmi háborúja elmélyülne. A Huawei egy második 90 napos haladékot kapott, a helyzetét továbbra sem rendezte a két ország. 

Yang bár a Mate 30 és Mate 30 Pro modelleket nem nevezte meg, azt azért elmondta, hogy a következő csúcsmobiljuk Android rendszert futtat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.