Hirdetés

Idén egyszerűsödnek az iPhone-ok nevei



|

Kezd úgy kinézni, hogy az iPhone 9-es alapmodell helyett egyszerűen csak az "iPhone" jelenik meg idén ősszel.

Hirdetés

Az Apple tavaly kihagyta az iPhone 7S elnevezést, és egyből az iPhone 8-at hozta el az iPhone X mellett. Elemzői jelentések szerint az Apple készen áll arra, hogy még tovább egyszerűsítse az iPhone-ok névadását. 

Hirdetés

A lépés egyáltalán nem lenne új dolog az Apple részéről, elvégre az iPad is átment már hasonlón. Bár az iPadek sorozata számozással haladt előre, a legutóbbi modell már csak simán iPad volt. 

A Guggenheim elemzői szerint az idei évben formális változáson esik át az iPhone széria is. Vagyis a középkategóriába sorolandó, LCD-kijelzős iPhone 9 neve egyszerűen iPhone lesz idén ősszel. A prémium modell megtartja az iPhone X nevet - a nagyobbik kiadás pedig vélhetően iPhone X Plus lesz, S betű tehát nem biztos, hogy kerül a nevekbe. 

Az Apple újítása egy kétélű kard: bár a névadási szokások egyszerűsödnek, hosszabb távon a felhasználóknak nehezebb lesz különbséget tenniük az egyes modellek között. 

Az idei évben a 6,1 hüvelykes "iPhone" mellé egy 5,8 és egy 6,5 hüvelykes, OLED-kijelzős iPhone X jöhet. A szakértők tippjei szerint a 6,5 hüvelykes kiadással sikerül majd enyhíteni az idei panaszokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.