Hirdetés

Idén felgyorsul a Google Chrome fejlesztése



|

Ez a gyakorlatban elvileg azt jelenti, hogy gyakrabban számíthatunk majd hibajavításokra.

Hirdetés

Ugyan sok alternatíva létezik már, de továbbra is a Google Chrome az egyik legnépszerűbb böngésző, még annak ellenére is, hogy gyakran nem igazán spórol az erőforrásokkal. A Google bejelentette, hogy idén felgyorsítja a program csiszolgatását, ami ugyan nem azt jelenti, hogy gyorsabban érkeznek majd meg az új funkciók, viszont gyakrabban számíthatunk különböző hibajavításokra, ez pedig fontos változás lehet.

A vállalat jelenleg hathetenként hoz nagyobb frissítéseket, ám ősszel ez lecsökken négy hétre, ami mindenképp jó hatással lehet a böngészőre, így pedig a felhasználók élményére nézve is. Az új beosztás legelső frissítése elvileg a Chrome 94 lesz, ami szeptember 21-én érkezik meg.

Hirdetés

A vállalat emellett készül egy Extended Stable opcióval is, amit azoknak szán, akik nem tudnak megbirkózni a négy hetes időbeosztással. Ez a verzió nyolchetente kap majd nagyobb frissítéseket, kéthetente pedig javításokat.

Ti mennyire vagytok megelégedve a Chrome-mal jelenleg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.