Hirdetés

Idén már egy tévé is elég lesz ahhoz, hogy a legújabb játékokkal játsszunk



|

Nem kell konzolért vagy bivalyerős PC-ért fizetnünk, hogy bármely PC-s címet magas minőségben pörgethessük: elég lesz egy LG okostévé hozzá.

Hirdetés

Amikor nagyjából tíz évvel ezelőtt megszületett az OnLive és a Gaikai, valami ilyesmiről álmodhattak a szolgáltatások kitalálói, csak még nem tartott ott a technológia, hogy élvezhető minőségben játszhassunk hardvertől függetlenül. A Google Stadia és a GeForce Now viszont már határozottan használható, ha megfelelően stabil neten keresztül próbáljuk elérni őket, és akár okostelefonon vagy táblagépen is játszhatunk olyan játékokkal, amikhez néhány éve még kénytelenek voltunk konzolt vagy versenyképes PC-t beszerezni. Persze az élmény még nem kifogástalan, de már nagyon közel járunk hozzá, hogy problémamentes legyen.

Hirdetés

A CES 2021 során az LG bejelentette, hogy OLED, QNED és NanoCell okostévéire 2021 második felében érkezik a Google Stadia és valamivel később az Nvidia GeForce Now app, így nem lesz szükség külső eszköz használatára, hogy elérhessük a szolgáltatásokban megtalálható játékokat. Nem csak a vadonatúj, idei széria modelljei kapják meg őket, hanem a tavalyi, webOS 5.0-t futtató tévék is.

A Stadia saját kínálattal rendelkezik, és minden játékot külön kell rajta megvásárolni, míg a GeForce Now támogatott PC-s játékokhoz enged hozzáférést, így ha azokat megszereztük korábban, extra költségek nélkül merülhetünk el bennük. Izgatottan várjuk, mely gyártó lesz a következő, ami hasonló jó hírekkel szolgál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.