Hirdetés

Idén nyáron jön a Huawei intelligens szemüvege



|

A Huawei és a Gentle Monster idén nyáron dobják piacra a Smart Eyeweart, ami intelligens, de nem konkrét okosszemüveg.

Hirdetés

A Huawei legutóbbi nagy rendezvényén debütált a P30 és a P30 Pro csúcskészülék, valamint megérkeztek a legújabb kiegészítők. Van például két új okosóra a Watch GT-re építve, vezeték nélküli fülhallgató, hordozható akkucsomag. A Huawei összeállt továbbá a dél-koreai, prémium szemüvegekkel foglalkozó Gentle Monsterrel is. 

Hirdetés

A két cég együtt, idén nyáron dobja piacra az úgynevezett Smart Eyeweart, ami egy szemüveg, beépített mikrofonokkal és hangszórókkal. A segítségével intézhetjük a telefonhívásokat, valamint a hangasszisztenst is használhatjuk anélkül, hogy az okostelefont kivennénk a zsebünkből vagy a táskánkból. 

Sajnos a stílussal, árazással és konkrét megjelenéssel kapcsolatos részletekre csak a nyárhoz közeledve derül majd fény. Azt viszont már most tudjuk, hogy két mikrofont használ a Huawei a zajcsökkentés érdekében, a sztereó hangszórók pedig a füleink felé irányítják a hangokat, a külvilág elvileg nem hallja, amit mi. Az IP67-es minősítésnek hála a porral és a vízzel sem lesz gond.

A Smart Eyewear támogatja a Bluetooth-t, az NFC-t, van vezeték nélküli töltőtokja, 2200 mAh-s akkuval és USB-C csatlakozóval. Kamera nincs rajta, tehát inkább egy intelligens fülhallgató, amit szemüvegbe csomagoltak. Talán mondani sem kell, hogy a szemüveggyártók őrült áremelésekkel vezethetik be az effajta újdonságokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.