Hirdetés

Idén sem viccelődik bolondok napján a Google



|

A vállalat a tavalyi évhez hasonlóan inkább a koronavírus elleni küzdelemre koncentrál.

Hirdetés

Április 1-jén a bolondok napja alkalmából általában érdemes nagyon odafigyelnünk arra, hogy milyen híreket olvasunk. A vállalatok roppant kreatív ötletekkel rukkolnak elő minden évben, hogy megtréfálják az olvasókat.

Ebben az évben viszont a Google úgy döntött, hogy nem foglalkozik a viccelődéssel, hanem továbbra is több figyelmet fordít a koronavírus világjárványra, és lehetőségei szerint segít a betegség elleni küzdelemben.

Hirdetés

A Google már 2000 óta állt elő szórakoztató poénokkal bolondok napján, viszont 2020-ban a COVID-19 hatására úgy döntött a cég, hogy nem megfelelő az idő az ilyen viccekhez. A Business Insider tegnap egy belsős céges e-mail alapján beszámolt róla, hogy a Google zsinórban második évben is hanyagolni fogja az április 1-jei tréfákat.

A Google nem sokkal később megerősítette a hírt, és hivatalos közleményben elmondta, hogy 2020 után idén sem fogja ünnepelni a vállalat a bolondok napját. A cég hozzátette, hogy tiszteletben tartja azokat, akik a koronavírus ellen küzdenek, és a világnak a jelenlegi helyzetben komoly kihívásokkal kell szembenéznie, így a vállalat továbbra is szünetelteti a vicceket.

Remélhetőleg jövőre már minden jobbra fordul, és a Google is előhúzhat valami új tréfát a következő bolondok napján, mert általában rendkívül kreatív ötletekkel állnak elő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.