Hirdetés

Idén talán az olcsóbb iPhone-ok sem csak dísznek lesznek a kínálatban



|

Úgy néz ki, hogy több lényeges újítást is tartogat az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus.

Hirdetés

A tavaly ősszel kiadott iPhone 14 talán az Apple történetének legkiábrándítóbb készülékfrissítése lett, hiszen a mobil szinte semmiben sem különbözik az iPhone 13-tól, beleértve a processzort is, amely maradt ugyanaz az A15 Bionic, amely az előző generációt is hajtotta.

A cupertinóiak így nem igazán tudják megindokolni, miért is érdemes többet fizetnünk az aktuális alapmodellért, mint a továbbra is forgalmazott elődért, a várhatóan szeptemberben érkező iPhone 15 és iPhone 15 Plus azonban kompenzálhatják a vásárlói sérelmeket.

Hirdetés

A korábbi pletykák alapján a 2023-as belépő iPhone-ok USB-C bemenettel és az iPhone 14 Pro/Pro Maxen debütált Dynamic Island szenzorszigettel erősíthetnek, most pedig már arról csiripelnek a madarak, hogy a 48 megapixeles kameraszenzort is megkapják, ami lényeges előrelépés az eddig használt 12 megapixeles egységhez képest. A Pro-széria már tavaly átesett ezen a fejlesztésen, az olcsóbb ajánlatok viszont ebben a tekintetben is kimaradtak a jóból.

Az ígéretes pletykát elindító források egyike az ITHome online magazin, a másik pedig a megbízható Apple-jósnak számító elemző, Ming-Chi Kuo. Az utóbbi nemrég a Twitteren erősítette meg az ITHome értesülését, azt írva, hogy az Apple extra rendelése miatt a képalkotókat szállító Sonynak kevesebb szenzora marad az androidos riválisok igényeinek kielégítésére.

Magyarán már két forrás is arra fogad, hogy az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus 48 megapixeles kamerával érkeznek, míg a készülékek megjelenéséig - legalábbis az elmúlt évek gyakorlata alapján - két hónap sincs hátra, így nem tűnik lehetetlennek, hogy végül igaznak bizonyul a pletyka. A fejlesztések pedig annak fényében különösen csábítóvá tehetik a 2023-as alapmodelleket, hogy a korábbi jelentések szerint ezek nem fognak drágulni, míg a Pro-kiadásoknál fájdalmas áremelésre készül az Apple.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.