Hirdetés

Idő előtt került ki néhány Z Flip 4 és Z Fold 4 tok képe az internetre



|

A nemsokára esedékes eseményen hivatalosan is megmutatja a Samsung, hogy mivel készül az idei évre.

Hirdetés

Alig egy hétre vagyunk attól, hogy a Samsung végre bemutassa az új Galaxy eszközöket. Az Unpacked esemény közeledtével egyre több információ derül ki a hivatalosan még nem bejelentett mobilokkal kapcsolatban, most például a tervezett tokok szivárogtak ki. A mostanra eltávolított hirdetésekben a Galaxy Z Fold 4 és a Z Flip 4-hez is voltak toktok, továbbá a képernyőt védő borítások is.

A viszonteladói oldalon feltűnt a "Flap Leather Cover" és a "Clear Cover" a Galaxy Z Flip 4-hez. Előbbi 72,84 euróért (kb. 29 ezer forint), míg utóbbi mindössze 28,72 euróért (kb. 11500 forint) volt meghirdetve. Utóbbi közepén egy gyűrű is helyet kapott, hogy a leendő tulajdonosok biztosabban tarthassák a kezükben az eszközt.

Hirdetés

Na persze a Galaxy Z Fold 4-re várakozók is szemügyre vehették, hogy mivel készül a Samsung a megjelenés után a legkülönfélébb helyzetekre.

A szétnyithatós telefon álló tokja 43,47 euróért (kb. 17 ezer forint) volt rövid ideig elérhető, a telefon különleges kijelzőjére pedig 19,13 euróért (kb. 7500 forint) kínáltak védelmet.

Miközben ezek az információk nincsenek kőbe vésve, a viszonteladó valószínűleg nem hasraütés-szerűen írt árakat a termékek mellé. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre sem, hiszen a következő Unpacked esemény augusztus 10-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.