Hirdetés

Idő előtt kiderült, milyen lesz a Motorola következő mobilja



|

A készülékhez érintőceruza is jár majd, épp mint a Samsung S22 Ultrához.

Hirdetés

Valaki nem volt elég körültekintő a rá bízott információkkal, ugyanis idő előtt felkerült az internetre, hogy milyen telefonon dolgoznak a Motorola mérnökei. Az érintőceruzával megspékelt készülék jelenleg Motorola Geneva kódnéven fut az XT2315-ös azonosítóval.

Ezek persze mit sem mondanak annak, aki a specifikációra kíváncsi, úgyhogy nézzük is, hogy mit tudtunk meg a mobilról.

A Motorola Geneva valószínűleg az Edge mobilok sorába áll majd be, és valamikor a jövő évben érkezhet, azonban csak az Egyesült Államokban lesz kapható A források szerint lesz 4G és 5G verzió is, amiből arra következtethetünk, hogy nem csúcskészülékről van szó.

Hirdetés

A Geneva a G Stylus (2022) és a G Stylus 5G (2022) utódja lehet, amik idén jelentek meg.

Az eszköz 5 GB memóriával és 256 GB tárhellyel készül, és ha igazak a kiszivárgott információk, két színben lesz elérhető, ezek fantázia nevei a Black Beauty és a Crystal Grey. A mobil hátulján két kamera kap helyet, elől pedig egy lyukon keresztül figyel majd egy lencse.

A stylus, a mobil fontos részeként, a házon belül pihen majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.