Hirdetés

Idő előtt megmutatták a Philips dizájndíjas prémium OLED tévéit



|

Még be sem jelentették őket, de máris megcsodálhatjuk a Bower & Wilkins hangszóróval támadó Philips OLED 907-et és OLED 937-et.

Hirdetés

A Philips még 2011-ben adta el a tévés üzletágát a TPV Technology Groupnak, a hongkongi székhelyű vállalat pedig azóta több remek készülékkel is bizonyította, hogy jó kezekben van nála a nagy múltú holland márkanév.

Ami a cég idei újdonságait illeti, a januári CES 2022 kapcsán már beszámoltunk a gamereknek kedves technológiák sorával felvértezett OLED 807-ről, most viszont a következő generációs csúcsmodelleket is szemügyre vehetjük.

Hirdetés

Az OLED 907 és OLED 937 néven érkező tévéket még be sem jelentette a Philips, viszont a tervező iF Design elnyerte velük a rangos Red Dot dizájndíjat, a győzelem alkalmából pedig idő előtt láthatjuk őket. Mindkét modell a Philips védjegyének számító Ambilight LED-világítással érkezik, míg a tökéletes hangzásról a Bower & Wilkins hangszórói gondoskodnak.

Az If Design szűkszavú leírásai a formatervezésre fókuszálnak, így a tévék technikai részleteiről csak nagyon keveset árulnak el. Az OLED 907 a jelek szerint 48-, 55- és 65 hüvelykes méretekben érkezik, bőrrel borított távirányítóval és 100% gyapjú bevonatú hangszóróval. Az OLED 937 esetében csak a 77 hüvelykes méret nyert megerősítést, valamint immerzív ATMOS hangzásról (lefelé és oldalra sugárzó, szintén gyapjú borítású hangszórókkal) szól a fáma.

A Philips továbbra sem közölte, hogy mikor tervezi az új modellek bejelentését, így valószínűleg még hónapokra vagyunk a készülékek rajtjától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.