Hirdetés

Időzített SMS-ekkel kísérletezik a Google



|

A Google az Üzenetek appjában már teszteli az SMS-ek időzítését, ami a későbbi, automatikus elküldést jelenti.

Hirdetés

A Google újabb funkcióval kísérletezik, ezúttal az Üzenetek appon belül. Most az SMS-ek időzítését teszteli az óriás, ezzel a funkcióval automatikusan, későbbre időzítve lehet elküldeni a szöveges üzeneteket.

A szöveg begépelése után hosszan lenyomva a küldés gombot ki lehet választani az előre beállított küldési időpontok egyikét, vagy pedig megadni egy saját, egyedi időpontot. 

Hirdetés

Ezután az app megmutatja az üzenet előnézetét, lehet módosítani, törölni vagy azonnal küldeni, ha meggondolnánk magunkat. Korábban ez a menü az MMS-ek tárggyal való küldését hozta be (ez utóbbi most a három gombos menübe költözött).

A funkció egyelőre csak béta formájában bukkant fel, és nem mindenkinél, tehát szerveroldali a módosítás. Ez azt jelenti, hogy várni kell, mire mindenkihez eljut majd.  Ti használnátok egy ilyen funkciót, vagy felesleges szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.