Hirdetés

Igazán hasznos funkcióval bővült a WhatsApp



|

Sokak számára lehet jó hír az üzenetküldő legfrissebb újítása.

Hirdetés

A közel 15 éve elérhető WhatsAppról szóló híreknél mindig érdemes emlékezni, hogy habár hazánkban nem ez a legnépszerűbb üzenetküldő platform, világszinten már éllovasnak számít: a Similarweb elemzőcég adatai szerint 63 országban ez a piacvezető üzenetküldő, több mint 1,3 milliárd napi aktív felhasználóval.

A Meta szárnyai alá tartozó szolgáltatás most egy kifejezetten hasznos funkcióval örvendezteti meg ezt a széles tömeget, amelyet már régóta hiányolnak a felhasználók.

Hirdetés

Nevezetesen arról van szó, hogy a WhatsApp végre támogatja, hogy egyetlen fiókkal több mobilon is bejelentkezzünk, ez ugyanis eddig nem volt lehetséges.

"A felhasználók igényeire reagáló funkcióval mostantól - négy további eszköz egyikeként - a telefonodat is ugyanúgy hozzákapcsolhatod a WhatsApphoz, mint amikor webböngészőn, táblagépen és asztali gépen csatlakozol. Minden összekapcsolt telefon önállóan csatlakozik a WhatsApphoz, így biztosítva a személyes üzeneteid, a médiatartalmaid és a hívásaid végpontok közötti titkosítását, és ha az elsődleges eszközöd hosszabb ideig inaktív, automatikusan kijelentkeztetünk az összes társeszközről."

- írja a platform hivatalos blogja, arra is felhívva a figyelmet, hogy a funkciónak köszönhetően a WhatsApp Business-fiókkal rendelkező vállalkozások munkatársai immáron több telefonról is válaszolhatnak az ügyfelek üzeneteire. A fejlesztők ígérete szerint az új lehetőség a következő hetek során mindenkinél aktiválódni fog, így akkor sem kell kétségbe esni, ha a cikk olvasásakor még nem tudsz élni vele, hamarosan nálad is felbukkan majd a repertoárban.

A WhatsApp emellett közölte, hogy szintén a következő hetekben egy alternatív, könnyebben hozzáférhető módszert is lehetővé tesz a társeszközök csatlakoztatására. Ehhez a WhatsApp webes felületén kell majd beírnunk a telefonszámunkat, és egy kódot kapunk, amelyet a mobilon megadva QR-kód beolvasása nélkül engedélyezhetjük az új eszköz kapcsolódását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.