Hirdetés

Igazán meglepő helyre visz a Google Street View



|

Egy kattintás, és az otthoni karosszékből lehet szétnézni a Nemzetközi Űrállomáson.

Hirdetés

A Google Street View folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően pedig az otthoni karosszékből elképesztő helyeket lehet felfedezni. 

Hirdetés

A szolgáltatás képanyagai ismét bővültek, legutóbb a Nemzetközi Űrállomáson készített felvételekkel. Ennek köszönhetően az egérrel kattintgatva bárki körbenézhet a modulokban, miközben részletes információt is kap a Google-től arról, hogy mit lát. 

A képanyagot akkor gyűjtötték össze az űrhajósok, amikor a SpaceX egyik Dragon járműve parkolt a Nemzetközi Űrállomáson. Emiatt aztán az is látható, hogyan rakják le a rakományt az állomáson. 

Természetesen az igazi élmény 360 fokban jön elő, és érdemes az információs pontokra is rányomni a digitális felfedezés közben. 

Aki pedig valamilyen más felfedezésre vágyna, az nézzen szét a Trónok harca forgatási helyszínein

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.