Hirdetés

Igazi csúcskészülék lesz a Xiaomi 12S Pro



|

A kínai gyártó legújabb modellje kiemelkedő eredményt produkált az AnTuTu mérésein.

Hirdetés

A Xiaomi új csúcskészüléke július 4-én jelenik meg Kínában, és a debütálás előtt egy nappal kiderült, hogy milyen hardveres jellemzőkkel fog bírni a 12S Pro modell. A telefon teljesítményét már tesztelték az AnTuTu rendszerével, és ezek ugyan még nem a hivatalos eredmények, de a 12S Pro magasabb pontszámot ért el, mint a csúcstartó Black Shark 5 Pro. Nemrégiben derült ki, hogy a telefon kamerájáért a Leica felel, de persze a chipsetre és a gyorstöltésre sem lehet majd panasz.

A Xiaomi 12S Pro okostelefont a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 hajtja, amivel az AnTuTu tesztelése alapján a készülék 1 113 135-ös pontszámot ért el, de a megjelenés utáni hivatalos mérésre még várni kell - a rekorder Black Shark 5 Pro viszonyításképp 1 040 111 ponttal büszkélkedhet.

Hirdetés

A 12S Pro 120 Hz-es 6,73 hüvelyk átmérőjű QHD+ E5 AMOLED kijelzőt kapott, ami 1500 nites fényerőre is képes. Az akkumulátor is jól fogja bírni a gyűrődést, támogatja a 120 W-os töltést, és két módban is feltölthető lesz. A gyors móddal a mérések alapján 19 perc alatt érhető el a 100%-os szint, de a stabil mód sem sokkal lassabb, így 25 percig tart a teljes feltöltés. A promóciós grafikákon természetesen a gyártó kiemeli a készülék előnyeit.

A Leica kamerasziget fő lencséje egy 50 MP-es IMX707, ezt támogatja egy 50 MP-s 2x telefotó lencse és egy szintén 50 MP-es 115 fokos ultraszéles lencse is.

A Xiaomi 12S Pro július 4-én debütál Kínában, azt viszont a gyártó egyelőre nem közölte, hogy a hazai piacon kívül is ringbe küldi-e. Tehát e pillanatban nem az a kérdés, hogy mikor érkezhet meg hozzánk, hanem hogy valaha találkozunk-e vele az európai üzletek polcain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.