Hirdetés

Igazi nagyágyú lett a ZTE Axon 9 Pro csúcstelefon



|

Snapdragon 845-ös lapka, 6 GB RAM és 4000 mAh-s akkumulátor került a visszatérő ZTE új zászlóshajójába.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok igen nehéz időszakot jelentettek a kínai ZTE számára, végül azonban rendeződött az amerikai helyzet, és így ismét a termékekre koncentrálhat a gyártó. A nagy visszatérést az Axon 9 Pro zászlóshajó jelenti, amely az IFA kiállításon debütált. 

Hirdetés

A ZTE Axon 9 Pro egy vérbeli zászlóshajó lett. Qualcomm Snapdragon 845-ös chip van benne, amit a 2248 x 1080-as felbontású, 6,2 hüvelykes AMOLED-kijelző alatt 6 GB RAM, 128 GB tárhely és dupla kamera egészítenek ki. 

Németországban már szeptemberben kapható lesz az Axon 9 Pro, 649 eurós vételáron. A készülék egyébként Axon Vision kijelzőtechnológiával is bír, aminek a lényege, hogy a HDR10-videók támogatása mellett egy MEMC technológiás képfeldolgozó chipet is építettek a készülékbe a simább lejátszás érdekében. Egy extra RGB-s szenzor ráadásul a környezeti fényt is figyeli, és ahhoz igazítja a képernyő színhőmérsékletét. 

A dupla kamera egyébként 12 + 20 megapixeles szenzorokat használ, optikai képstabilizálással. A második lencse széleslátószögű. A 20 megapixeles szelfikamera mellett 4000 mAh-s akkumulátor, vezeték nélküli töltés, USB-C és Bluetooth 5.0 is jellemzi az újdonságot, ami nem mellékesen Dolby Atmos-képes sztereó hangszórót kapott, vízálló (IP68), 3 mikrofonja van és ujjlenyomat-olvasója is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.