Hirdetés

Igazi telitalálat a Honor 8 Pro



|

Remek árral, csúcsteljesítménnyel, nagy akkuval és dupla kamerával jön Európába az androidos okostelefon.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően Európába érkezett a Huawei Honor 8 Pro okostelefonja, amely igazi telitalálatnak számít. A zászlóshajók tudását kínálja, vagyis csúcsfelbontású kijelzőt, gyors processzort, sok memóriát és nagy tárhelyet, dupla kamerát, valamint nagy akkut és kedvező árat is. 

Hirdetés

Gyakorlatilag a Honor 8 Pro megfelel a Kínában már útjára indult Honor V9-nek. 

A Honor 8 Pro ezúttal nem a középkategóriát erősíti (mint a Honor 8 tavaly), az élmezőnyben indul, ellenben az ára a kategória alját súrolja. 

549 euróért egy 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440-es LCD kijelző jár, a Huawei Mate 9-ből ismerős Kirin 960-as lapkakészlet, 6 GB RAM, 64 GB tárhely, microSD-férőhely és egy 4000 mAh-s akku. 

A hátlapi dupla kamera két 12 megapixeles szenzorral dolgozik, az előlapi 8 megapixeles. Akad továbbá USB-C, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2, NFC és dual-SIM-támogatás. Az Android 7.0-val érkező okostelefonon a Huawei EMUI kezelőfelülete van rajta. 

Európában április 20-tól kapható a készülék, de a briteknél már most előrendelhető. Az előzetes tesztek pozitív véleménnyel vannak a Honor 8 Pro okostelefonról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.