Hirdetés

Igazolványos ellenőrzést vezet be a Tinder



|

Országonként eltérhet, hogy milyen okmányt kér a platform, de egyelőre lesz egy fontos engedmény.

Hirdetés

Legutóbb annak kapcsán írtunk a Tinder randiappról, hogy a platform egy egész izgalmasnak tűnő nyomozós játékkal igyekezne összeboronálni a felhasználóit, most viszont egy komolyabb témával került a hírekbe az alkalmazás.

A Tinder legújabb bejelentése, hogy a következő negyedévek során világszerte bevezeti az igazolványos ellenőrzést, szakértői és felhasználói visszajelzések alapján döntve, hogy az egyes országokban melyik erre a legmegfelelőbb okmány.

Hirdetés

A randiapp szerint a lépés azért szükséges, mert a hitelesítés javítja a felhasználók biztonságérzetét. Az adataik megosztásától ódzkodóknak viszont jó hírrel is szolgáltak, az ellenőrzés ugyanis kezdetben csak ott lesz kötelező, ahol törvény írja elő. Példaként Japánt említi a hivatalos poszt, ahol a helyi szabályozás miatt már 2019 óta ezzel jár a tinderezés.

A 2012-ben indult randiapp egyébként az utóbbi időben megújuláson megy keresztül, melynek érdekében bevezetett egy sor új funkciót, kifejezetten a legfiatalabb (18-25)  korosztály igényeire szabva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.