Hirdetés

Ígéretes kameraszenzorokkal támadja le a mobilpiacot a Samsung



|

Négy új ISOCELL kameraszenzort is bemutatott nemrég a Samsung, a legjobb ezúttal is 108 megapixeles felbontást kapott.

Hirdetés

A techóriás folytatja a kameraszenzorok fejlesztését, így az idei, 50 megapixeles ISOCELL GN1 után most nemrég négy újat mutatott be. Ezek közül a csúcsot egyértelműen az ISOCELL HM2 jelenti, ami továbbra is 108 megapixeles felbontással és 9:1-es pixelegyesítéssel dolgozik. Gyorsabb autofókuszt és akár 3x-os optikai zoomot is támogat, továbbá 120 fps-sel rögzít 4K-s videókat - 8K-ról ezúttal nincs szó. Értelemszerűen a Galaxy S21-be kerülhet bele ez a szenzor, de nem kizárt, hogy más gyártók is kapnak belőle. 

Hirdetés

Az ISOCELL GW3 eközben a Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy Note 20 modellek 64 megapixeles kamerájának lelkét adó szenzor utódja. Ez a Smart-ISO technológiával színhelyesebb tartalmakat tud rögzíteni, és a 4K@60fps-t is támogatja. 

A 32 megapixeles ISOCELL JD1 szelfikamerákhoz készült, ideális a fúrt és a felugró kamerákhoz is. Videók terén 1080p@120fps a maximum. Mind a három szenzor sorozatgyártásban van már egy ideje. A 48 megapixeles ISOCELL GM5 ugyanakkor egy több célra felhasználható szenzor lesz, alkalmas ultraszéles kamerákhoz és 5x-os optikai zoomos kamerákhoz is. Itt a többrétegű HDR és a 4K@120fps is támogatott. Mind a négy szenzor 0,7 mikométeres pixelmérettel dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.