Hirdetés

Így állíthatod vissza a Chrome-ban a régi Google-ikonokat



|

Előkerült egy beépülő a Chrome böngészőhöz, ami visszaállítja a Google szolgáltatásainak régi ikonjait.

Hirdetés

A Google nemrég újította meg a szolgáltatásainak az ikonját, azonban hiába lettek azok szép színesek, sokan arra panaszkodnak, hogy gyakorlatilag nem tudnak különbséget tenni közöttük, mert majdnem mind egyformának hat. Akit zavar a dolog, annak most jó hírünk van: előkerült egy új beépülő a Chrome böngészőhöz, ami lehetővé teszi, hogy a Google szolgáltatásainak az ikonjait visszaállítsuk a régire. 

Hirdetés

A plugin Claudio Postinghel dizájner érdeme, ő segít visszaállítani a Google ikonjait a régire. A Google dizájnt érintő kérdésben egészen a pacás emojik nyugdíjazása óta nem kapott ekkora kritikát. A negatív hangok szerint az új ikonok túl általánosak, ikonikus dizájnt váltanak le, de nehezen megkülönböztethetőek egymástól, főleg kicsiben. 

Persze mobilon más megoldást kell választani, de Androidon elég fogni egy ikoncsomagot vagy launchert, és máris meg van oldva a probléma. Postinghel pedig hamarosan előáll egy Firefoxhoz írt beépülővel is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.