Hirdetés

Így állítsd be a Samsung Galaxy Note 8 WQHD+ felbontását



|

Egy egyszerű beállítással azonnal átválthatunk a Galaxy Note 8 (és a Galaxy S8, S8+) natív, 2960 x 1440-es felbontására.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 8 a valaha volt egyik legjobb okostelefon, amely sok tekintetben rokon a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ modellekkel. Ebből fakadóan mindegyikben a Samsung kiválóan sikerült Super AMOLED kijelzője van, amely számos vélemény szerint a legjobb, ami valaha mobilkészülékbe került. 

Hirdetés

A panel mindhárom készüléknél WQHD+ felbontásra képes, ami 2960 x 1440 képpontot jelent. Az eszközök azonban alapból 2220 x 1080-as felbontással dolgoznak. A különbség az emberi szem számára nem nevezhető észrevehetőnek, ráadásul ez a beállítás ideális választást jelent, hiszen a kijelző kellően éles, azonban az üzemidő így nagyobb. 

Vannak azonban helyzetek, amikor esetleg szeretnénk a hardver nyújtotta lehetőségeket teljes mértékben kiaknázni, és átváltani a panel natív felbontására. Hogyan lehetséges ez? Az alábbi lépésekkel: 

1. Menjünk a Beállítások appba, majd válasszuk a listában megjelenő [Kijelző] menüpontot.

2. Ha beléptünk, akkor a megjelenő képernyőn menjünk le egészen a [Képernyőfelbontás] részig, és nyomjunk rá. 

3. A következő képernyőn egy csúszkát látunk, ami alapból az FHD+, vagyis a 2220 x 1080-as értékre van állítva. 

4. A panel natív felbontásának aktiválásához egyszerűen húzzuk el jobbra, a WQHD+, vagyis a 2960 x 1440 irányába a csúszkát. Természetesen ha mindennél nagyobb energiatakarékosságra van szükség, akkor a HD+ felbontásra is átállhatunk. 

5. A beállítások érvényesítéséhez nyomjuk meg az [Alkalmaz] gombot a jobb felső sarokban. A készülék ezek után 2960 x 1440-ben rendereli a megjelenő tartalmakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.