Hirdetés

Így csinálj mobilos hátteret bármilyen térképből



|

Az Alvar Carto tud egy ügyes trükköt: mobilra is képes térképből háttérképet generálni.

Hirdetés

Sokat elárul rólunk, hogy milyen háttérkép és zárolt képernyős háttérkép van beállítva az okostelefonunkon. Aki szeretne valami stílusos megoldást választani, annak telitalálat lehet az Alvar Carto szolgáltatása, amely mobilra is képes bármilyen térképrészletből háttérképet generálni.

Hirdetés

Hogyan működik? Első körben vegyük célba az Alvar Carto mobilos térképgeneráló szolgáltatását. Ezután a bal felső keresősávban adjuk meg azt a várost, megyét vagy országot, amit használni szeretnénk a háttérképhez. Akár konkrétabb helyet is megadhatunk, vagy mondjuk egy folyó nevét. 

A következő lépésben válasszuk ki a térkép színét. A téma lehet fekete-fehér, sötétszürke és fehér, világosszürke és sötétszürke, valamint fekete és narancssárga. Ezután adjuk meg, hogy milyen felbontást szeretnénk használni. Az iPhone-ok mellett a Google, a Samsung, az HTC, a Huawei, az LG, a OnePlus és a Xiaomi mobiljai is megtalálhatóak a listában. 

A választások megadása után nagyítsunk a térképbe, húzzuk oda, ahol pont jól néz ki a kép. A [Generate] gombbal pedig elmenthetjük a képet PNG képfájlként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.