Hirdetés

Így dobd fel a mobilod az LG V30 egyik funkciójával



|

A másodlagos kijelzőt pótló lebegő sáv egy alkalmazás segítségével bármelyik androidos mobilon életre kelthető.

Hirdetés

Az LG V szériás csúcstelefonjainak gyakorlatilag a védjegye volt a másodlagos kijelző - ilyen egyetlen másik okostelefonnak sem volt. Az LG a V30-cal azonban elérkezettnek látta az időt, hogy száműzze ezt, és inkább egy szoftveres, lebegő sávot biztosítson helyette. Bár látványban ez más, funkcionálisan természetesen tökéletes pótlék. 

Hirdetés

A lebegő sávból gyorsan elérhetjük a fontosabb beállításokat, a kedvenc névjegyeinket, appjainkat, irányíthatjuk a zenelejátszást. A sáv természetesen mozgatható és testre is szabható, és bármilyen képernyőről hozzáférhető. 

A jó hír az, hogy ennek az emulálása gyakorlatilag bármilyen androidos okostelefonon megoldható. Ehhez csak egy alkalmazás letöltésére és telepítésére lesz szükség, ami elérhető a Google Play Áruházban is. Ez lehetővé teszi az előre megadott appok elérését, a kedvenc névjegyek kijelölését, a zenevezérlést, a könyvjelzők gyors megnyitását és az időjárás kijelzését. 

A különböző oldalak között egyszerű simítással lehet váltani. Az app letöltése ingyenes, azonban ebben a verzióban csak egy oldalt enged használni. Aki a teljes sávot szeretné telepakolni, annak 0,99 dollárt kell fizetnie in-app vásárlás formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.