Hirdetés

Így érkezik meg az Android O



|

Előkerült az Android O béták ütemterve, augusztusban már a végleges Android O érkezik.

Hirdetés

Miközben még mindig elég kevés okostelefonon fut az Android Nougat verziója (és még kevesebben az Android 7.1.1 vagy 7.1.2), addig már vége van a Nougat bétájának. Egy ideje már tudjuk, hogy hamarosan indul az Android O bétája. 

Hirdetés

Minden bizonnyal a Google a május 17-19. között tartott Google I/O során mutatja be hivatalosan az Android O-t. Az nem biztos, hogy fény derül rá, mit takar az O (és nem biztos, hogy Oreo lesz a végső név). 

Az viszont biztos, hogy míg március 21-én az Android O első előzetese kifejezetten fejlesztőknek szólt, addig a bétákra már a fogyasztók is pályázhatnak. Az első béta elvileg a Google I/O alatt érkezik. Aki belép a béta programba, az utána OTA formában kapja a csomagokat (értelemszerűen hibákkal, mivel bétáról van szó). 

Mely okostelefonokkal lesz használható az Android O bétája? A Google Pixel és Pixel XL mellett a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Pixel C és a Nexus Player szerepelnek a listán. 

Az ütemterv alapján pedig úgy néz ki, hogy az Android O végleges kiadása augusztusban jelenik meg (ahogyan tavaly a Nougat). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.