Hirdetés

Így fért be az eddigi legnagyobb akkumulátor az iPhone 11 Pro Maxbe



|

Az iFixit szakemberei darabokra szedték az Apple legdrágább iPhone készülékét, így már azt is tudjuk, hogyan fért be az eddigi legnagyobb akku, amit Apple mobilban használtak.

Hirdetés

Az Apple szokásos módon nem beszélt az új iPhone-ok hivatalos bemutatója során az akkumulátorok méreteiről, de a kínai hatóságoknak hála ez kiderült, majd az Apple jogai dokumentumai is megerősítették a számokat. 

Hirdetés

Igazán biztosat azonban csak a készülékek szétszerelése mond, ezért jó hír, hogy az iFixit szakemberei darabokra kapták az iPhone 11 Pro Maxet. A boncolásból sok részletre fény derült, arra is, hogyan fért be az eddigi legnagyobb akkumulátor, ami valaha Apple mobilba került. 

Az üzemidőt a frissített kijelző és rendszerchip csak kevéssel tudta növelni, az igazi előrelépést a 3969 mAh-s, minden eddiginél nagyobb akkumulátor adja az iPhone 11 Pro Maxnek. Ezzel már-már az androidos csúcsmobilokat is utoléri az Apple. 

Hogyan csinálta ezt az Apple? Az iPhone 11 Pro Max valamivel vastagabb lett, mint az iPhone XS Max, és 3D Touch réteg sincs már a kijelzőben. A szakértők szerint jó irányba lépett az Apple, mi több, hallgatott az emberekre, és ahelyett, hogy tovább laposította volna a termékeit, inkább az üzemidőre koncentrált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.