Hirdetés

Így fest élőben az LG V30



|

Trendi és lekerekített dizájnról árulkodik az LG V30-ról lőtt fotó.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 8 után hamarosan itt egy újabb nagy meglepetés, méghozzá az LG V30. Erről az LG az elmúlt hetekben rengeteg dolgot szellőztetett már meg, Evan Blassnak hála pedig van renderelt képanyag is a készülékről. Sőt, Joseph Gordon-Levitt cégének hála videón is látható volt már az eszköz. 

Hirdetés

Mivel a bemutató napja egyre közeledik, ezért nem meglepő, hogy egyre több szivárgás van a V30-ról. Nemrég például befutott az első olyan fotó, amely egy igazi készülékről készült, közelről. 

A kép ugyan új dolgokat nem árult el a V30-ról, azt jól szemlélteti, hogy a dizájn trendi és lekerekített, a fém keret fényes, és az LG megtartja az egyedi kezelőfelületét. Felül látható a lebegő sáv gombja is, ami a másodlagos kijelzőt helyettesíti. 

Az LG V30-nál a kijelző alsó kerete is összement, vagyis a G6 után az LG-nek sikerült még takarékosabbra vennie az előlap arányait. Mivel az alsó keret ugyanakkora lett, mint a felső, ezért az LG logó a hátlapra költözött. 

Az LG V30 augusztus 31-én mutatkozik be, az LG IFA előtti rendezvényén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.