Hirdetés

Így fut a Windows 11 a Google legújabb telefonján



|

A Pixel 6 és az Android 13 párosa egész jól megbirkózik a Microsoft operációs rendszerének virtualizálásával.

Hirdetés

A Windows 11 relatíve szigorú gépigénye miatt sokan vannak, akik hivatalosan nem telepíthetnék az operációs rendszer legújabb generációját, ám valójában nem eszik ilyen forrón a kását, a Microsoft a nem támogatott PC-ken sem akadályozza túlzottan a telepítést.

A jelek szerint pedig végső esetben még az Android 13-as eszközök is szóba jöhetnek, a mobil platform aktuális verziójának virtualizácós keretrendszere ugyanis kiválóan megbirkózik a Windows 11 futtatásával.

Hirdetés

Ezt a napokban a kdragOn nevű fejlesztő bizonyította a Twitteren, ahol egy sor képet és néhány videót is megosztott az élményről. Az alábbi felvételeken használat közben láthatjuk a Windows 11 ARM-es kiadását egy Google Pixel 6 telefonon, slusszpoénként pedig még az id Software legendás játéka, a mindenen elfutó Doom is előkerül.

Nyilván nem ez a legkényelmesebb módja a Windows 11 és az akár natív alkalmazásként is elérhető Doom használatának, ám ettől függetlenül elismerésre méltó, hogy az Android 13 milyen gördülékenyen kelti életre a rendszert, még úgy is, hogy a virtualizáció nem támogatja a GPU hardveres gyorsítást.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.