Hirdetés

Így használd a BlackBerry egyik legjobb védelmi funkcióját



|

A BlackBerry Privacy Shade egy alulértékelt, de annál hasznosabb funkció, ami persze a BlackBerry KEY2-n is elérhető.

Hirdetés

Az Android platformon az egyik legjobban alulértékelt, ám annál hasznosabb funkció a BlackBerry Privacy Shade. Ezzel nagy mértékben védhető a magánszféránk, hiszen a képernyő bizonyos részeit blokkolhatjuk. Ennek köszönhetően a vállunk mögött lévő emberek nem tudják elolvasni, amit mi, vagyis a bizalmas információk is biztonságban maradnak a kijelzőn. 

Hirdetés

Az Android rendszert futtató BlackBerry készülékek tulajdonosai ingyen kapják meg a Privacy Shade funkciót. Más okostelefonra fizetős formában vehető igénybe, egy 30 napos próbát követően. Ennek a letelte után elő kell fizetni a BlackBerry Hub+ csomagra. 

Ha valaki a BlackBerry KEY2 okostelefon mellett döntött, akkor egy háromujjas simítással is elő tudja hívni a Privacy Shade funkciót. A BlackBerry Mobile egy videót is közzétett arról, hogy ez miként állítható be. 

Ez alapján elég a lefelé simítás után a beállítások ikonját választani, majd a hivatkozások és gesztusok részt megérinteni. A háromujjas gesztus itt kapcsolható be. Aktiválás után elegendő három ujjal simítani a képernyőn, máris megjelenik a magánszféránkra koncentráló funkció. 

Akinek az okostelefonján még nincs rajta a Privacy Shade, az a Google Play Áruházból tudja telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.