Hirdetés

Így hidalja át a PC és a mobil közötti szakadékot a Microsoft



|

Hamarosan jön a Your Phone app, aminek az Android és iOS rendszert használó okostelefonok tulajdonosai örülhetnek.

Hirdetés

A Microsoft tisztában van vele, hogy mostanra alig akad olyan felhasználó, akinek windowsos okostelefonja van. Éppen ezért gőzerővel dolgozik az utóbbi években az Android és az iOS rendszerekre írt alkalmazásain. Néhány hónappal ezelőtt egy olyan appot is mutatott a cég, amivel az Android és az iOS rendszerű okostelefonok tulajdonosainak adna plusz funkciókat a Windowsban. 

Hirdetés

Ez a Your Phone app, ami hamarosan elérhető lesz a Windows Insider program tagjai számára. Az alapokat a 17728-as build fekteti le. A Your Phone többek között képes lesz automatikusan menteni az androidos mobilokkal készített képeket a PC-re, iPhone-ról pedig PC-re lehet majd küldeni az éppen böngészett weboldalakat. 

A jövőben a Microsoft a PC-ről történő SMS-kezelést is lehetővé tenné, valamint a mobilos értesítések megjelenítését és a mobil egyéb tartalmainak kezelését. 

Értelemszerűen a Your Phone appot az okostelefonra is telepíteni kell. Azt nem tudni, hogy iOS-en ennek van-e minimális követelménye, de a másik oldalon minimum Android 7.0 kell hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.