Hirdetés

Így igazítsd a Windows 10 hangerejét egyes napszakokhoz



|

A Speaker Locker nevű segédprogram meghatározott időpontok alapján képes a Windows hangerejének automatikus módosítására.

Hirdetés

Még ha valaki sok időt is tölt egy nap alatt PC előtt, általában akkor sem ugyanazt csinálja egész nap. A feladatok természetéből adódóan egyesek inkább reggel, mások inkább este szeretik azokat elvégezni. Aki pedig sokat dolgozik hanganyagokkal vagy gyakran hallgat audiofájlokat, az nem feltétlen egész nap ugyanazt a hangerőt használja. Szerencsére léteznek olyan segédprogramok, amelyek alkalmasak a hangerő automatikus beállítására, napszakoknak megfelelően. 

Hirdetés

Ilyen windowsos alkalmazás a Speaker Locker is. A program letöltése és futtatása után négy előre beállított időkeretet látsz. Ezeknél testre szabhatod a kezdési és a befejezési időt, vagyis azt, hogy a sorhoz megadott hangerő mikor aktiválódik és mikor deaktiválódik. A hangerő az előzőhöz képest lehet alacsonyabb, magasabb vagy ugyanolyan. A módosítás mértékét is megadhatod egy mezővel odébb. 

A program jelszavas védelemmel is rendelkezik, vagyis nem tudja majd bárki letiltani a szoftvert, esetleg módosítani a beállításokat. Az alapértelmezett jelszó 12345, és érdemes lecserélni, hiszen a program indulásakor ez megjelenik, mint érdekesség. 

A Speaker Locker hasznos program, de sajnos nem ingyenes: 5 dollárba kerül, de aki pont ilyesmit szeretne, annak valószínűleg jó befektetés lesz. Aki pedig előbb egy próbát tenne vele, az 15 napig ingyenesen tesztelheti. A program képes automatikusan elindulni a Windowszal, illetve működés közben a tálca értesítési területén rejti el magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.