Hirdetés

Így indíthatsz 50 fős videohívást Instagramon



|

A Facebook nemrég elhozta a Messenger Rooms-támogatást az Instagramra, így ezen a platformon is mehetnek már a konferenciahívások.

Hirdetés

A Facebook frissítette az Instagramot, méghozzá a Messenger Rooms támogatásával. Így már ezen a platformon is lehetőség van olyan csoportos videohívások kezelésére, amelyben akár ötvenen is részt vehetnek. A Messenger Rooms még a Zoom és a csoportos FaceTime riválisaként mutatkozott be a Facebook jóvoltából. Azt már az elején hangoztatta a vállalat, hogy idővel a WhatsAppra és az Instagramra is ki akarja terjeszteni a szolgáltatást. 

Hirdetés

A jelek szerint az integrációt az Instagramnál kezdik először, ám ahhoz, hogy valaki ezt a funkciót használni tudja, a Facebook Messengert is telepítenie kell a készülékére. Az Instagram ugyanis a tényleges videokonferenciát már a Facebook üzenetküldő appján keresztül bonyolítja. 

A funkció használatához az Instagramban a papírrepülő ikonjára kell nyomni jobb felül, majd a kamera ikonját megérintve a [Create a Room] lehetőséget kell választani. A megjelenő kártyánál megadjuk a szoba nevét, majd bepipáljuk a meghívni kívánt személyeket, és máris ki lehet küldeni a meghívókat. A csatlakozáskor a felhasználó elhagyja az Instagramot, és a Facebook Messenger csoportos videohívásába kerül át. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.