Hirdetés

Így intene be a Xiaomi az iPhone X-nek?



|

Kiszivárogtak a Xiaomi Mi Mix 2s tervei: a képek merész kijelzőről árulkodnak.

Hirdetés

2017-ben nagy trend lett a közel keret nélküli kijelzőkből, és a felhasználók, valamint a szakértők egyetértenek abban, hogy a legjobban és a legszebben a Samsung valósította meg az ötletet, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ formájában. Nem ezekről beszélünk viszont a legtöbbet: az Apple is lépett, méghozzá ellentmondásos módon. A belógó szenzorsávot egyesek védik, mások támadják, illetve nem árt emlékezni az Essential Phone-ra, amely bár kevesebb dolgot takar ki, de szintén elvesz a kijelzőből. 

Hirdetés

Amelyik gyártó nem hajlandó belerondítani a képernyőbe, az muszáj, hogy valamilyen keretet tegyen az egyik oldalra, elvégre valahol lennie kell a szenzoroknak és a kamerának. A Xiaomi a Mi Mix 2-nél látványos dizájnt választott, a keretet pedig alulra helyezte. Sajnos ez a kameránál sok bajt okozott, vagyis a dizájnt van még hová fejleszteni. 

A pletykák szerint ezért készül a Xiaomi Mi Mix 2s, amelyről már kép is van. A frissített "s" modell pedig nem lenne szokatlan, elvégre volt már Xiaomi Mi 5s is a terítéken. 

A kiszivárgott tervek szerint a kijelző kerete minden oldalon elképesztően vékony, a hangszórót pedig már korábban is ügyesen rejtette el a gyártó. Az apró belógás a kamerának köszönhető, ami ezúttal szélre költözött. Elsőre furcsán néz ki, de többen jelezték, hogy inkább ezt választanák, mint az iPhone X megoldását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.