Hirdetés

Így javítja fel az LG az okosotthonok levegőjét



|

Az új PuriCare levegőtisztító mellett mesterséges intelligenciával feldobott állóklíma is érkezik.

Hirdetés

Az allergiás emberek számára óriási gondot jelenthet a piszok és a por. A modern okosotthonokban az LG a PuriCare levegőtisztítóval javítaná az életminőséget. A modell most frissül. 

Hirdetés

A 2018-as CES-en debütáló utód mindenről gondoskodik: a levegő monitorozása közben automatikusan eltávolítja a porszemcséket, és még ha éppen nem működik, akkor is figyel, és bekapcsol a szűrője, ha szükséges. 360 fokban működik, a levegő minden irányból jön. 

A CES-en debütál továbbá az LG Dualcool ThinQ inverteres állóklímája, amely nem csak hanggal vezérelhető, csendes és hatékony, dupla invertert is használ a kompresszor sebességének csökkentése érdekében. A hatékonyságot továbbá mesterséges intelligencia is növeli. 

A mesterséges intelligencia érzékeli, hogy a szobában hol vannak emberek, és a légáramot feléjük irányítja. Az erősséget az emberek közelsége alapján szabályozza, idővel pedig megtanulja a napi rutint, és az optimális fogyasztást szem előtt tartva hűt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.