Hirdetés

Így jön ki olcsón a belassult iPhone-ok akkucseréje



|

Az iFixit 29,95 euróért kínál csomagokat az akkumulátorok otthoni cseréjéhez, persze lépésenkénti útmutatóval.

Hirdetés

Bár az Apple már bocsánatot kért, akár komoly következményekre is számíthat az iPhone-ok lassítása miatt. A fórumok eközben attól hangosak, hogy az almás cég nem tett eleget a felhasználók kárpótlásáért. 

Hirdetés

Az Apple a jövőbeli iOS verziókban jelzi majd, ha az akkumulátor állapota már nem tökéletes (erre a jelentések alapján elég hamar, messze 1 éven belül sor kerül), illetve kedvezményes akkucserét is biztosít 2018-ban. 

Aki nincs közel egyetlen Apple Store-hoz sem, annak szerencsére most más alternatívája is akad. Azok a felhasználók, akik elég bátornak érzik magukat, megvehetik az iFixit javítócsomagját is. 

Ezeknek az ára modelltől függően változhat, azonban a vételáruk 29,95 euró vagy kevesebb. Az iFixit nem csak az iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 és 7 Plus tulajdonosaira gondolt, a 4S, 5, 5S és 5c modellekhez szintén van ilyen csomag. 

Természetesen az iFixit lépésenkénti, online útmutatót is mellékel az otthoni akkumulátorcseréhez - és hazánkba is szállítanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.