Hirdetés

Így kanyarodik a Huawei Mate 30 Pro vízesésszerű kijelzője



|

Újabb élőkép árulkodik a szokásosnál merészebb lekerekítéssel dolgozó képernyőről.

Hirdetés

Gyakorlatilag napokon belül bemutatkozik a Huawei Mate 30 Pro csúcsmobil, amelyről eddig leginkább csak olyan élőképek kerültek elő, amelyeken védőtokkal együtt látható a készülék. Most is megvan az álca a fotón, de a képernyőt nem igazán rejti el. 

Hirdetés

A mostani élőkép így sokat árulkodik a továbbra is vaskos szenzorsávról, amelyet átterveztek, hogy otthont adjon a második-generációs arcfelismerőnek. Az előlapra valószínűleg nem tripla kamera kerül, hanem a ToF rendszer miatt ilyen a látvány. 

Maga a kijelző pedig vízesésszerű lesz, vagyis a jobb és bal oldalon is szinte 90 fokban kanyarodik le, sokkal merészebb mértékben, mint megszoktuk. Az EMUI felület valószínűleg igazodik majd ehhez és a véletlen érintések kiiktatásához is. 

A panel a pletykák alapján 6,7 hüvelykes lehet, QHD felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel. A hátlapra két 40 megapixeles kamera, egy 8 megapixeles telefotós érzékelő és ToF szenzor kerülhet. A konkrétumokra szeptember 19-én derül fény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.