Hirdetés

Így kap nagyobb akkut a Galaxy S9



|

Állítólag rétegelt alaplap használatával tenne nagyobb akkumulátort a Galaxy S9-be a Samsung.

Hirdetés

Egy ideje már lehet hallani az úgynevezett rétegelt alaplapokról, az Apple pedig valami hasonlót épít majd a tizedik évfordulós iPhone 8-ba, amelynek ennek köszönhetően nagyobb, L-alakú akkumulátora lesz. 

Hirdetés

A fejlett SLP áramköri lapok lényege egyébként az, hogy a chipeket egymáshoz szorosan helyezik el, aminek hála a tényleges lapka kisebb, a készülékekben pedig több hely marad másnak, például az akkumulátornak. 

Ilyen fejlesztési céllal vetné be a rétegelt alaplapot a Samsung a Galaxy S9-ben, legalábbis iparági forrásokra hivatkozta ezt jelentette a dél-koreai sajtó. 

Állítólag egyelőre csak az Exynos chippel szerelt modellek támogatnák az új technológiát, a Qualcomm lapkakészleteknél ez most még nem működik. 

A Galaxy S9 és a Galaxy S9+ várhatóan ugyanakkora lesz, mint az S8 és az S8+, és dizájnban sem változik egyik sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.