Hirdetés

Így kapcsolhatod össze a Windows 10-zel az AirPods füleseket



|

Az Apple AirPods fülhallgatóit a könnyű iOS-es beállításról ismerjük, de szerencsére Windows alatt sem túl bonyolult a használat.

Hirdetés

Az Apple egyre kedveltebb AirPods vezeték nélküli fülhallgatóit nagyon egyszerű iOS-es készülék mellé beállítani, de szerencsére messze nem lehetetlen egy PC-vel történő használat sem. Mindössze Bluetooth-ra van szükség, és néhány lépésre. Persze Apple termékként néhány funkciót elvesztenek az AirPodsok Windows alatt, de audiohallgatásra megfelelőek, még ha mikrofonban nem is kapjuk azt a minőséget, mint iOS vagy macOS alatt. 

Hirdetés

A Windows 10-hez való párosítás előtt az AirPods fülhallgatókat teljesen fel kell tölteni, ezután jöhet a Gépház a Windows 10-ben, majd az [Eszközök > Bluetooth- és egyéb eszközök] menüpont. Kapcsold be a Bluetooth-t a PC-n, ha eddig nem tetted, majd a menüben nyomj a [Bluetooth- vagy más eszköz beállítása] gombra. Ezután válaszd ki a Bluetooth lehetőséget, majd nyisd fel az AirPods tokját, és a hátlapon tartsd nyomva a gombot három-nyolc másodpercig. A töltést jelző LED fehéren villog majd, ekkor emeld fel az ujjad, és várd meg, míg a PC kijelzőjén megjelenik az AirPods. Válaszd ki, és egy értesítést követően máris használatba veheted a PC-vel. 

Amikor a tokba visszateszed a fülhallgatókat, a Windows 10 visszaáll a korábban használt hangeszközre. Legközelebb pedig ismét csatlakoznak majd egymáshoz, ha mégsem, az Eszközök menüben manuálisan is kezdeményezheted a folyamatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.