Hirdetés

Így képzeli el a Samsung a képernyők következő generációját



|

A Samsung Display megmutatta, hogy milyen jellegű termékekre számíthatunk a jövőben.

Hirdetés

Természetesen a Samsung is részt vesz a SID 2021 keretén belül megrendezett, többek között az OLED technológiáról és a virtuális valóságról szóló Display Week 2021 kiállításon, így várható volt, hogy lehull a lepel majd némi újdonságról.

Így is lett, időközben a dél-koreai vállalat be is mutatta már, hogy a jövőben milyen típusú termékkel szeretnének előállni, és a jelek szerint idén az OLED következő generációjára fókuszálnak.

Hirdetés

Az egyik ilyen újdonság egy többször is összehajtható termék, ami a világ legjobb OLED technológiáját ígéri. A koncepció jelleggel bemutatott eszköz kétszer összehajtva okostelefonként funkcionál, teljesen széttárva pedig tabletként használható. Nyitott állapotban egyébként egy 7,2 hüvelykes képernyővel rendelkező eszközt kapunk.

A második eszköz már nagyobb, 17 hüvelykes képernyővel rendelkezik, és összehajtva tabletként, kinyitva pedig 4:3-as képaránnyal rendelkező monitorként funkcionál.

Bemutatásra került még egy olyan eszköz is, amely méretét tekintve alapvetően megegyezik a manapság használt okostelefonokkal, de könnyedén nagyobbá varázsolhatjuk a képernyőjét egy kihúzható apróságnak hála. Ez pedig egyértelműen jól jöhet, ha valaki egyszerre több dolgot csinál a kütyüjén, vagy csak némileg nagyobb képernyőn akar videókat nézni.

Végezetül a Samsung Display bemutatott egy olyan koncepciót is, amelynek esetében a beépített kamera a képernyő kereténél, a monitorpanel alatt kapott helyet. Ezzel a megoldással pedig minimalizálni lehet a keretet, miközben maximalizálva van a képernyő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.